Daniel Cataraga a ocupat locul cinci la Campionatul European din oraşul rus Kaspiisk

0
704
Luptătorul de stil greco-roman Daniel Cataraga a ocupat locul cinci la Campionatul European din oraşul rus Kaspiisk. În meciul pentru medalia de bronz la 72 kg, Cataraga i-a cedat georgianului Iuri Lomadze, cu 6-15.
La pauză scorul a fost egal 6-6. Lomadze a început mult mai bine lupta şi conducea la un moment dat cu 6-0. Cataraga a revenit excepţional şi a răsturnat situaţia pe tabela de marcaj graţie unui stil de luptă inteligent.

Ultimele trei minute au fost extrem de încordate. O clipă de neatenţie l-a costat pe luptătorul moldovean medalia de bronz. Georgianul a reuşit două procedee care i-au adus victoria finală cu 15-6.

Reamintim că în sferturi, Daniel Cataraga a fost învins la limită de viitorul finalist, azerul Rasul Chunayev, scor 2-3, după care l-a învins în recalificări pe turcul Murat Dag, 3-0. Daniel Cataraga a devenit anul trecut campion mondial de tineret.

Lotul nostru național la Campionatele Europene este format din 13 sportivi. În următoarele zile la competiţia continentală vor intra în concurs luptătorii de stil liber, dar și reprezentantele sexului frumos.

Lasă un răspuns