Deschide.md : FC Dacia Chișinău se desființează. Suporterii intenționează să salveze echipa

0
532

Clubul de Fotbal „Dacia-Chişinău” nu va participa la Ediţia 2018 a Diviziei Naţionale. Potrivit unui comunicat, soarta de mai departe a echipei va fi decisă în cadrul unei adunări preconizate pentru primăvara anului curent.

Suporterii au rămas nedumeriți nu doar de anunțul neașteptat, dar și de lipsa vreunui motiv.

Într-un alt comunicat intitulat „Dacia. Invitație la moarte”, însoțit de un material video, reprezentanții clubului au dat de înțeles că motivul deciziei nu este plecarea finanțatorului, așa cum se credea, ci presiunile venite din exterior, neprecizând însă din partea cui.

„Probabil cineva nu vrea ca în campionatul Moldovei să existe o echipă puternică și competitivă, care stă în calea multora drept un impediment. Noi nu indicăm nume și destinatari, dar vrem să fie clar: în ultimele luni, mai mulți reprezentanți ai echipei, foști și actuali fotbaliști, sunt interogați și li se cer informații în detrimentul Daciei și viitorului ei. E o luptă interminabilă…”, scrie în comunicatul Daciei.

În încheierea comunicatului se spune că clubul nu-și va mai continua existența și se aduc mulțumiri celor care au fost alături de echipă pe parcursul celor aproape 20 de ani de existență.

mai mult la :   deschide.md/ro/stiri/sport/28096/FC-Dacia-Chi%C8%99in%C4%83u-se-desfiin%C8%9Beaz%C4%83-Suporterii-inten%C8%9Bioneaz%C4%83-s%C4%83-salveze-echipa.htm

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here