#Diez.md : Divizia Națională 2018: Zimbru obține prima victorie din sezon, Sheriff pierde 2 puncte în meciul cu Sfântul Gheorghe

0
575

Pe 29 aprilie s-a încheiat a 5-a etapă din Divizia Națiională (DN). Fotbaliștii au înscris 12 goluri, trei meciuri din patru s-au terminat cu remize. Zaria, Speranța și Sfântul Gheorghe încă nu au învins în niciun meci din campionat. Sheriff a pierdut primele puncte din sezon. Mai multe cifre și curiozități le aflați mai jos.

#Clasamentul după a 5-a etapă

Cristian Efron, antrenor Speranța: „Adversarul a jucat mai bine la început de meci, însă după 15 minute noi am reușit să preluăm controlul balonului. În a doua repriză echipa a jucat mai bine, din păcate cartonașul roșu ne-a stricat toate planurile. Petrocub a dominat restul meciului, ceea ce ne-a creat dificultăți pe parcursul jocului.”

Lilian Popescu, antrenor Petrocub: „Le mulțumesc jucătorilor pentru acest joc minunat. Sunt indispus că nu am reușit să înscriem gol. Probabil, jucătorii nu au avut noroc să înscrie în fazele periculoase la poarta gazdelor.”

 

(grafice, video) Divizia Națională 2018: Zimbru obține prima victorie din sezon, Sheriff pierde 2 puncte în meciul cu Sfântul Gheorghe

Lasă un răspuns