Moldpres.md : Echipa Zimbru a obținut prima victorie în campionatul național de fotbal

0
849

/MOLDPRES/. Echipa Zimbru Chișinău a repurtat ieri prima victorie în campionatul național de fotbal, relatează MOLDPRES.

Ea a învins, în deplasare, în etapa a cincea a turneului, cu scorul 3-1, formația Dinamo-Auto Tiraspol. Golurile echipei chișinăuiene au fost marcate de Sidorenco (26) și Nicolaescu (45, 59). Pentru gazde a înscris Janu în minutul 42.

Antrenorul Zimbrului, Vladimir Aga a subliniat la conferința de presă efortul jucătorilor, dorința lor de a învinge. ”Mulțumesc jucătorilor, tuturor care au crezut în noi. Ne gândim deja la partida următoare din campionat”, a spus el. Antrenorul formației Dinamo-Auto, Igor Dobrovolschi a fost foarte succint. ”N-am ce comenta. Am pierdut”, a menționat el. Autorul celor două goluri marcate, Ion Nicolaescu a remarcat că a revenit în teren după o accidentare suferită. ”Sunt bucuros că am înscris. Mai ales că am apărut pe gazon după o pauză din cauza unei accidentări suferite”, a notat el.

În celelalte meciuri ale etapei au fost înregistrate următoarele rezultate: Sfântul Gheorghe Suruceni – Sheriff Tiraspol 2-2, Speranța Nisporeni – Petrocub Hâncești 0-0, Zaria Bălți – Milsami Orhei 2-2.

Pe primul loc în clasament se situează Sheriff, care totalizează 13 puncte. Urmează, în ordine, Milsami (10 puncte), Petrocub (7 p.), Zimbru (6 p.), Dinamo-Auto (5 p.), Zaria (4 p.), Speranța (4 p.), Sfântul Gheorghe (2 p.).

https://www.moldpres.md/news/2018/04/30/18003515

Lasă un răspuns