Realitatea.md : Azi, a fost dat startul Cupei Republicii Moldova la Kickboxing, ediția 2018

0
543

Astăzi, la Complexul Sportiv al Universității de Stat de Educației Fizică și Sport (USEFS) a fost dat startul Cupei Republicii Moldova la Kickboxing, ediția 2018. Campionatul se desfășoară în perioada 21-24 martie.

La eveniment a participat și secretarul de stat în domeniul tineretului și sportului, Radu Rebeja: „Prezența a peste 700 de participanți din cca 20 de raioane demonstrează interesul sporit al tinerilor față de acest sport. Îi felicit cu această ocazie pe organizatori și îi asigur de suportul ministerului în promovarea kickboxingului, care este nu doar o metodă de autoapărare, dar și de autodepășire”, a declarat secretarul de stat.

Cupa Republicii Moldova la această probă sportivă este organizată de către Federația Națională Oriental Kickboxing (FNOK). La competiții participă doar cluburile și sportivii ce colaborează cu FNOK și Organizația internațională WAKO. Înscrierea s-a făcut în baza Regulamentului aprobat de către Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, iar concursul este structurat pe categorii de vârstă:

  1. Seniori (≥19 ani);
  2. Tineret (17-19 ani);
  3. Juniori (15-17 ani);
  4. Elevi I (13-15 ani)

Campionii Republicii Moldova la kickboxing vor evolua în competițiile europene și mondiale.

mai mult la :  www.realitatea.md/azi–a-fost-dat-startul-cupei-republicii-moldova-la-kickboxing–editia-2018_74165.html

Lasă un răspuns