Zimbru Chișinău a anunțat obiectivul pentru sezonul curent

0
584

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. Managerul clubului de fotbal Zimbru Chișinău, Marius Codescu, a făcut public astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, obiectivul pentru sezonul din anul curent, relatează MOLDPRES.

”Ne-am pregătit așa cum trebuie, focusat, de noul sezon. Obiectivul nostru este să producem fotbal de calitate, să aducem spectatorii în tribune. Lotul este echilibrat, cu dubluri pe toate posturile. Am elaborat o strategie pentru fiecare meci în care ne dorim să obținem puncte. Un drept la o participare în cupele europene este, de asemenea, un scop ce ni l-am propus”, a declarat oficialul.

Antrenorul echipei, Vladimir Aga, a subliniat că așteaptă cu nerăbdare prima etapă. ”Vine multașteptata primă etapă. Sunt convins că am făcut o pregătire bună. Rămâne să vedem”, a spus tehnicianul.

Jucătorii Ion Jardan, Anatol Prepeliță au notat, de asemenea, că așteaptă cu nerăbdare startul campionatului. ”Începe frumoasa perioadă, campionatul. Ne dorim un start bun”, a spus Ion Jardan. ”Am muncit mult. Să vedem care vor fi rezultatele”, a opinat Anatol Prepeliță.

Zimbru a încheiat ediția precedentă a campionatului pe locul șapte. În prima etapă a turneului din anul curent, echipa se va întâlni în deplasare cu Milsami Orhei, vicecampioană anul trecut. În etapa inaugurală a campionatului, programată pentru 1 aprilie, vor mai juca Sheriff Tiraspol – Petrocub Hâncești, Sfântul Gheorghe Suruceni – Dinamo-Auto Tiraspol, Speranța Nisporeni – Zaria Bălți. Toate partidele vor începe la ora 15.00.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

Lasă un răspuns